آشنایی با بازاریابی محتوایی در سال ۲۰۲۱

فهرست مطالب

اگر در بازاریابی محتوا یک استراتژی موفقیت‌آمیز را در پیش بگیرید می‌توانید مخاطبان خود را گسترش داده و در کار خود موفق شوید. جهت آشنایی با بازاریابی محتوا (Content Marketing) ادامه مطلب را از دست ندهید.

توجه داشته باشید که مشتریان و مخاطبان شما مایل به مشاهده محتواهای مفید و ارزشمند از کسب‌وکار شما هستند. در واقع، محتوا باید به‌گونه‌ای باشد که باعث آزار مخاطبان نشود و برای آن‌ها مزاحمت ایجاد نکند. با کمک بازاریابی محتوا می‌توان حرفه خود را گسترش داد و مخاطبان بیشتری جذب کرد. اگر فرآیند بازاریابی محتوای خود را تقویت کنید نام تجاری یا کسب‌وکار شما معروف شده و در نهایت به درآمد خوبی دست پیدا می‌کنید. بنابراین جهت معرفی خود به مشتریان هدف به تبلیغات موثر و بازاریابی محتوا نیاز دارید.

فرقی نمی‌کند که شما در حال فکر بر روی استراتژی خود باشید یا می‌خواهید بخش‌هایی از آن را اصلاح کنید یا اینکه در حال ارزیابی عملکرد خود هستید و می‌خواهید با روش‌های نوین این عرصه آشنا شوید. درهرصورت، هر آنچه که درباره بازاریابی محتوا باید بدانید را در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد.

مطالبی که در ادامه، آموزش داده می‌شوند عبارت‌اند از بررسی جامع بازاریابی محتوا، انواع بازاریابی محتوا، مثال‌هایی از بازاریابی محتوا و همین‌طور شیوه راهبرد استراتژی که برای هر بازاریاب محتوا آشنایی با این مفاهیم حائز اهمیت است.

 

بازاریابی محتوایی (Content Marketing)

امروزه، بازاریابی محتوا باید با استراتژی خاصی همراه باشد تا مخاطبان را درگیر کند. بااین‌حال، بسیاری از بازاریابی‌های انجام‌شده برای محتوا عملکرد لازم را ندارند و به هدف خود نمی‌رسند. امروزه، محتوا باید طبیعی به نظر برسد. به این معنا که تناسب بیشتری با مخاطب داشته باشد و مشتریان بتوانند آن را درک کرده و با آن ارتباط برقرار کنند. یکی از راه‌های پیشنهادی ما این است که یک متن قوی و داستان مناسب برای محتوای خود بنویسید و نشر دهید. اگر روایت مناسبی در اختیار مخاطب خود قرار دهید بهتر می‌تواند با شما ارتباط برقرار کرده و در نهایت محتواهای شما را دنبال کند.

اینکه هدف اصلی از بازاریابی محتوا چیست را در ادامه متوجه می‌شوید.

بازاریابی محتوایی چیست؟

بازاریابی محتوا یعنی طی کردن فرآیندی مانند برنامه‌ریزی، ایجاد، پخش و انتشار محتوای خود در شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌ها، پادکست‌ها، مطبوعات و نشریات مختلف و سایر برنامه‌های موجود که مردم آن‌ها را دنبال می‌کنند. در واقع، هدف اصلی از انجام بازاریابی محتوا این است که مخاطب مدنظرمان را جذب کرده و میزان فروش و ارتباط خود با دیگران را افزایش دهیم.

دلایل مهم بودن بازاریابی محتوایی

  • افزایش تعداد مشتریان
  • تعامل بهتر با مخاطبان هدف
  • تقویت توان گفتگو و ارتباط خود
  • معرفی جامع محصولات خود و فروش بهتر آن‌ها
  • مطرح‌شدن نام تجاری و انتقال حس اجتماعی بودن مرکز

اکنون نوبت به بررسی انواع بازاریابی محتوا رسیده است.

انواع بازاریابی محتوا

 

بازاریابی محتوا دارای انواع مختلفی است که از مدل‌های مختلف آن می‌توانید در استراتژی خود استفاده کنید. در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره‌کرده‌ایم:

  1. بازاریابی محتوایی در شبکه‌های اجتماعی

    بازاریابی محتوایی شبکه‌های اجتماعی از تأثیرگذارترین انواع بازاریابی محتوا است که با نتایج درخشانی همراه بوده و سرمایه‌گذاری مطمئنی به‌حساب می‌آید. در شبکه‌های اجتماعی حدود ۴ میلیارد کاربر حضور دارند و شما با فعالیت حرفه‌ای و مستمر خود در این شبکه‌ها می‌توانید مشتریان زیادی به دست آورید. همچنین محتوا را در این پلتفرم‌های اجتماعی می‌توان به روش‌های مختلف اعم از عکس، داستان، فیلم و مانند آن انتشار داد و کار خود را به بهترین نحو ممکن معرفی کرد.

  2. بازاریابی محتوایی اینفوگرافیک

    اینفوگرافیک محتوا یعنی اطلاعات را به‌صورت گرافیکی و قابل‌فهم به اشتراک گذاشت. در اینفوگرافیک، جملات ساده و کوتاه به همراه تصاویر ترکیب‌شده و کاربران بهتر می‌توانند با این محتوا ارتباط برقرار کنند. برای مثال، اگر قصد آموزش یک مبحث خاصی را دارید می‌توانید با کمک اینفوگرافیک به آموزش پرداخته و مخاطبان بیشتری را جذب کنید.

  3. بازاریابی محتوایی وبلاگ

    در بازاریابی محتوایی وبلاگ می‌توان محتوای خود را به‌صورت هدفمند‌تر و با خلاقیت بیشتری ایجاد کرد. در واقع، در وبلاگ‌ها می‌توان فعالیت‌های مختلفی داشت. برای مثال، شبکه‌های اجتماعی مختلف خود را در وبلاگ قرار داد و رسانه‌های ارتباطی را توسط وبلاگ خود تبلیغ کرد. همچنین می‌توان به‌صورت مستقیم محتوا را درج کرد و جزئیات آن را با تصاویر جذاب توضیح داد.

  4. بازاریابی محتوایی پادکست

    در نظرسنجی انجام‌شده در آمریکا که در سال 2020 صورت گرفت مشخص شد حدود 49 درصد کاربران بین 12 الی 32 ساله در طی یک هفته نزدیک به 6 ساعت به پادکست گوش‌ داده‌اند. این آمار بیانگر تاثیر گذاری بالای پادکست در بازاریابی محتوا است که باید آن را جدی گرفت. بسیاری از کسب‌وکارهای مختلف هم بعد از پی بردن به اهمیت پادکست، شروع به ایجاد پادکست مخصوص به خود کرده و در این زمینه فعالیت خود را گسترش داده‌اند.

    در پادکست هم می‌توان خلاقیت زیادی به خرج داد و هر موضوعی می‌تواند در آن عنوان شود. ضمن اینکه، مهم‌ترین مسائل مربوط به پادکست عبارت‌اند از افراد حاضر در پادکست، محل ضبط آن و همچنین سرعت و مدت ‌زمان آن‌که توسط شما تعیین می‌شود و محدودیتی در این موارد نخواهید داشت. بنابراین اگر در بازاریابی محتوایی پادکست از ایده‌ جذابی پیروی کنید می‌توانید برند خود را به شهرت لازم برسانید.

  5. بازاریابی محتوایی ویدئویی

    بر اساس تحقیقات انجام‌شده، بسیاری از مخاطبان مایل هستند که خدمات یا محصول یک برند توسط ویدئو به آن‌ها معرفی شود. تبلیغات توسط ویدئو مزایای زیادی دارد و از طریق آن می‌توان مخاطبان خود را افزایش داد و تعامل با آن‌ها را بهبود بخشید. نحوه انتشار آن‌هم بسیار ساده است و از طریق شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت‌های مختلف و مانند آن می‌توان ویدئو را منتشر کرد و بازدیدهای زیادی را به دست آورد.

  6. بازاریابی محتوایی تبلیغاتی پولی

    با استفاده از تبلیغات پولی می‌توانید دایره مشتریان خود را گسترش داده و سریع‌تر به جایگاه مورد نظر خود دست‌ یابید. همچنین تبلیغات محتوای خود را می‌توانید به ازای پرداخت مبلغی در پلتفرم‌های اجتماعی، سایت‌های پربازدید، صفحات فرود و مانند آن نشر دهید. تبلیغات گوگل هم که به Google Adwords شهرت دارد باعث قرارگیری سایت شما در صفحه اول گوگل می‌شود که البته این جایگاه، موقتی بوده و بعد از مدت تعیین‌شده به حالت قبلی خود بازمی‌گردد، اما در طی قرار داشتن در رتبه‌های برتر گوگل می‌توانید مخاطبان بیشتری را جذب کرده و برند خود را معروف کنید. در نتیجه، این تبلیغات برای شما سودمند خواهد بود.

در ادامه مطلب، مثال‌هایی را در رابطه با انواع بازاریابی محتوا قرار داده‌ایم که پیشنهاد می‌کنم این مطالب را هم مطالعه فرمایید.

مثال‌هایی از انواع بازاریابی محتوا

با مطالعه مثال‌های زیر درک بهتری از شیوه به کار بردن محتوا در استراتژی بازاریابی پیدا می‌کنید:

  1. مثالی از بازاریابی محتوای اینستاگرام

    حساب اینستاگرام شما باید نام تجاری برند را داشته باشد تا کاربران بتوانند حرفه شما را شناسایی کنند. بنابراین در قسمت‌های مختلف حساب خود مانند بیو Bio، کسب‌وکار خود را معرفی کنید.

    به عنوان مثال در حساب اینستاگرام Lush جزئیات محصولات برای مشتری توضیح داده‌شده‌اند. این برند، نام تجاری خود را در حسابش ثبت کرده و مشخصات مختلف محصولات مانند رنگ و رایحه را منتشر کرده است تا مشتریان با محصولاتش بیشتر آشنا شوند. در محتواهای این برند می‌توانید سرزندگی و شادابی را احساس کنید که این محتوای رنگی و خاص باعث جذب میلیون‌ها مشتری شده است.

    content-marketing

  2. مثالی از بازاریابی محتوای اینفوگرافیک

    نحوه تبلیغات شرکت IBM یکی از مثال‌های واضح برای اینفوگرافیک است. این شرکت با ایجاد بازار Cloud خود شروع به ایجاد اینفوگرافیک‌های باکیفیت کرد و از طریق آن توانست به‌خوبی این بازار را به مشتریان معرفی کند. ضمن اینکه، اینفوگرافیک آن‌ها متشکل از نام تجاری شرکت است و خوانایی بالایی دارد. همچنین این شرکت معتبر توانست با کمک اینفوگرافیک نحوه دسترسی به بازار و استفاده از امکانات آن را به مخاطبان خود توضیح دهد.

  3. مثالی از بازاریابی محتوای وبلاگ

    مجموعه Expedia یک وبلاگ به اسم Out There Starts Here دارد که در داخل آن، اطلاعات مختلفی مانند مکان‌های توریستی، اطلاعات تخصصی سفر و هر چیزی که درباره سفر باید بدانید را توضیح می‌دهد.

    این مجموعه در نشر اطلاعات مفید از یک نظم خاصی پیروی می‌کند و به‌صورت مستمر محتوای خود را به اشتراک می‌گذارد تا کاربران بیشتری از وبلاگ دیدن کنند. درواقع، موضوعات مختلفی در این آن منتشر می‌شود و کاربران با هر سلیقه‌ای می‌توانند اطلاعات مربوط به هر نقطه جهان را پیدا کنند. این وبلاگ حرفه‌ای، نام تجاری مخصوص به خود را دارد و تمام مقالات مهم در خصوص ماموریت شرکت مسافرتی در آن گنجانده می‌شود. خدمات وبلاگ هم بسیار عالی بوده و تجربه مشتریان قبلی در آن قرار داده می‌شود. بنابراین از طریق دایر کردن یک وبلاگ و فعالیت پیوسته در آن می‌توان به بهترین شکل ممکن به بازاریابی محتوایی پرداخت.

  4. مثالی از بازاریابی محتوای پادکست

    در مجموعه Harvard Business Review، پادکست‌های مختلفی به‌صورت هفتگی نشر داده می‌شوند که نام آن‌ها HBR IdeaCast است. شما با عضویت در این مجموعه می‌توانید پادکست‌های مختلفی را انتخاب کرده و به آن‌ها گوش دهید. پلتفرم Castbox هم یکی از معروف‌ترین و پرطرفدارترین پادگیرها در سراسر جهان است.

    با کمک پادکست می‌توان نام تجاری خود را به گوش افراد بی‌شماری رساند و اطلاعات لازم را در اختیار مخاطبان قرار داد. همان‌طور که اشاره شد پادکست‌ها محبوب مردم هستند و در حال حاضر توسط افراد بی‌شماری گوش داده می‌شوند. بنابراین از طریق آن‌ها می‌توان در بازاریابی به اهداف خود دست‌یافت.

  5. مثالی از بازاریابی محتوای ویدئویی

    محتوای ویدئویی Dolver Shave Club یک نمونه از بازاریابی موفق ویدئویی است و فقط یکی از ویدئوهای آن به 27 میلیون بازدید در یوتیوب دست‌یافته است که این میزان بازدید می‌تواند تحول عظیم در کسب‌و‌کارهای مختلف ایجاد کند. بنابراین با تولید ویدئوهای با کیفیت و خاص می‌توانید مخاطبان بی‌شماری جذب کرده و در بازاریابی خود به موفقیت‌های بزرگی دست‌یابید.

  6. مثالی از بازاریابی محتوای تبلیغات پولی

    شرکت REVOLVE در زمینه پوشاک و لوازم جانبی فعالیت دارد و از طریق بازاریابی محتوایی تبلیغات پولی موفق شده مشتریان زیادی به دست آورد. این شرکت در شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس‌بوک تبلیغ کرده و محصولات خود را به طیف گسترده‌ای از کاربران معرفی کرده است.

    این شرکت برای تبلیغات محتوای خود از روش‌های مختلفی استفاده می‌کند. برای مثال از استراتژی حمل‌و‌نقل رایگان استفاده کرده و با این ترفند، مشتریان بی‌شماری را به محصول خود جذب کرده است. به‌طورکلی، تبلیغات پولی متعددی توسط این مجموعه صورت گرفته که این تبلیغات کاملاً سودمند بوده و فروش آن‌ها را افزایش داده است. بنابراین با استراتژی بازاریابی محتوای مناسب می‌توانید به مخاطبان هدف نزدیک شده و خدمات خود را در معرض دید آن‌ها قرار دهید. به‌این‌ترتیب، تلاش‌های شما در این نوع بازاریابی به نتیجه خواهد رسید و محتوایتان آن‌طور که باید دیده می‌شود.

  7. مثالی از بازاریابی محتوای توییتر

    مجموعه HubSpot یکی از مجموعه‌هایی است که نرم‌افزار خود را در توییتر معرفی کرده است و موفق شده مشتریان بی‌شماری به دست آورد و با کارشناسان مختلف ارتباط برقرار کند. این مجموعه هم اطلاعات محصول خود را در این محیط منتشر می‌کند و هم با مشتریان خود که نظراتشان را درج می‌کنند یا درباره این مجموعه پستی را به اشتراک می‌گذارند ارتباط برقرار کرده و از مشتریان خود پشتیبانی می‌کند.

    از دیگر مواردی که توسط HubSpot در توییتر به اشتراک گذاشته می‌شود می‌توان به فرآیندها، یافته‌های جدید، آموزش‌های مختلف و همچنین قسمت‌های مختلف پادکست اشاره کرد. در واقع، این نحوه اطلاع‌رسانی باعث نشر سریع اطلاعات شده و رضایت مشتریان را به دنبال دارد.

  8. مثالی از بازاریابی محتوای Tik Tok

    پلتفرم Tik Tok یکی از محبوب‌ترین پلتفرم‌های اجتماعی است که مورد توجه شرکت‌های موفقی از جمله شرکت Chipotle قرار گرفته است. این شرکت حضور فعالی در تیک‌تاک داشته و از طریق آن با مشتریان خود در ارتباط است. آن‌ها اطلاعات منو و سایر دستورالعمل‌های خود را در اختیار کاربران قرار می‌دهند تا مشتریان راحت‌تر بتوانند با آن‌ها ارتباط برقرار کنند. همچنین این شرکت در تیک‌تاک حدود 6/1 میلیون دنبال کننده داشته و موفق شده است بیش از 30 میلیون لایک دریافت کند.

    در قسمت بعدی، شما را با یکی از پربازدیدترین مثال‌های بازاریابی محتوایی Tik Tok آشنا می‌کنیم.

  9. مثالی از بازاریابی محتوای ویروسی

    یکی از مثال‌های بازاریابی محتوای ویروسی مربوط به ویدئویی در تیک‌تاک است که توسط شخصی به نام ناتان آپوداکا ضبط شد. این فرد در حین اسکیت برد و گوش دادن به آهنگ رویاها اثر Fleetwood Mac شروع به نوشیدن آب کرن بری می‌کند.

    تیک‌تاک از این ویدئو در قسمتی از تبلیغات خود استفاده کرد که این امر باعث شهرت زیاد آهنگ رؤیاها و نوشیدنی کرن بری شد. سپس این کلیپ به یک چالش بزرگ تبدیل شد و افراد به تقلید از این کلیپ به بیرون می‌رفتند و با پخش این موزیک و نوشیدن آبمیوه کرن بری، کلیپ را بازسازی می‌کردند.

استراتژی بازاریابی محتوا

  • تعیین اهداف SMART
  • تعیین KPI خود
  • انتخاب کانال‌های توزیع محتوا
  • تصمیم‌گیری درباره نوع محتوا
  • در نظر گرفتن بودجه لازم
  • ایجاد و پخش محتوا
  • آنالیز و اندازه‌گیری نتایج

برای انجام بازاریابی محتوا نیاز است استراتژی خود را دنبال کرده و مراحل لازم آن را طی کنید. مراحل لازم برای گسترش یک استراتژی هدفمند در ادامه آمده است.

  1. تعیین اهداف SMART

قدم نخست برای تعیین استراتژی بازاریابی محتوا این است که اهداف SMART را مشخص کنید. در قسمت زیر به برخی از اهداف SMART اشاره‌کرده‌ایم:

  • افزایش سطح آگاهی از مجموعه
  • افزایش میزان درآمد
  • افزایش تبدیل‌ها
  • افزایش وفاداری به برند
  • افزایش نرخ تعامل با مشتریان
  • اعتماد‌سازی میان مشتریان
  • جذب شرکای استراتژیک
  1. تعیین KPI خود

    مرحله دوم مربوط به تعیین KPI یا شاخص‌های کلیدی عملکرد است. به‌این ترتیب، با استفاده از این شاخص‌ها می‌توان عملکرد خود را در برابر اهداف سنجید و آن‌ها را اندازه‌گیری کرد. در قسمت زیر، جدول مربوط به اهداف هوشمند و KPI هر یک آورده شده است:

     KPI مرتبط آن هدف هوشمند
    ترافیک سایت، دنبال کنندگان شبکه‌های اجتماعی، تعداد مشارکت و ذکر نام برند توسط مشتریان و همکاران  

    آگاهی از برند

    فروش روزانه، ترافیک سایت درآمد
    نرخ تبدیل، نرخ ترک سبد خرید، فرآیندهای مربوط به حمل‌ونقل، فرآیند قیمت رقابتی تبدیل
    بازگشت مشتریان، ترویج محصول Promotion، آنالیز محصولات، ارجاع وفاداری به نام تجاری
    میزان لایک‌ها، اشتراک‌گذاری محتوا، دنبال کردن، ذکر نام شما، بک لینک تعامل با مشتری
    بازگشت مشتریان، ترویج محصول Promotion ، تعداد دنبال کنندگان، ذکر نام گزارش و اعتماد
    مشارکت‌های جدید، ذکر نام‌ها، بک لینک‌ها شرکای استراتژیک
  2. تصمیم‌گیری درباره محتوا
    در این مرحله، باید درباره نوع محتوای خود تصمیم‌گیری کنید. برای اینکه محتوای مناسبی را انتخاب کنید به مخاطبان هدف و شخصیت آن‌ها و همین‌طور انتظارات مخاطبان از محتوا فکر کنید تا درنهایت یک تصمیم درست بگیرید.ضمن اینکه، با پاسخ دادن به سوالات زیر بهتر می‌توانید نوع محتوا را انتخاب کنید. این سوالات عبارت‌اند از:

    • مخاطبان از شما چه چیزی می‌خواهند؟
    • مخاطبان با چه چالش‌هایی روبرو هستند؟
    • دلیل نیاز آن‌ها به خدمات یا محصولات شما چیست؟
    • شما چگونه می‌توانید به مخاطبان خود کمک کنید؟
    • مخاطبان شما بیشتر در کجا وقت می‌گذرانند؟

    سپس، به محتواهایی که انتخاب کرده‌اید نگاه کنید و ببینید کدام محتوا مناسب‌تر است و باید کدام یک را ایجاد کرد.

  3. انتخاب‌ کانال‌های توزیع محتوا

    بعد از انتخاب نوع محتوا نوبت به انتخاب کانال‌های توزیع محتوا می‌رسد و شما باید تصمیم بگیرید که محتوای خود را در کدام کانال منتشر کنید. در حال حاضر، کانال‌های زیادی نظیر توییتر، اینستاگرام، فیس‌بوک، تلگرام، تیک‌تاک و مانند آن ترند هستند و می‌توانید بسته به نوع محتوای خود یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. حتی می‌توانید محتوای خود را جهت بیشتر دیده شدن در تمام شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارید که این کار نیازمند صرف زمان زیادی بوده و ممکن است کیفیت کار شما را تحت الشعاع قرار دهد. بنابراین انتخاب 1 یا 2 پلتفرم می‌تواند مناسب باشد.

  4. در نظر گرفتن بودجه لازم

    برای تعیین بودجه باید به نوع محتوا و نوع کانال توزیع محتوا توجه کنید. بعد از فکر کردن به این موارد، به سوالات زیر پاسخ دهید تا در تعیین بودجه عملکرد مناسبی داشته باشید:

    • آیا برای تولید محتوا به نرم‌افزار یا ابزار خاصی نیاز دارم؟ (منظور از نرم‌افزار و ابزار مواردی مانند برنامه‌های فتوشاپ، دوربین‌های حرفه‌ای و مانند آن است.)
    • آیا باید بازاریاب یا تولیدکننده محتوا استخدام کنم؟
    • آیا برای پیشبرد اهداف خود به تبلیغات نیاز دارم؟
    • آیا برای افزایش بازدید محتواهای خاص به ابزار خاصی نیاز دارم؟

    پاسخ‌های شما به این سؤالات، تعیین‌کننده بودجه لازم است و می‌تواند باعث افزایش یا کاهش آن شود.

  5. ایجاد و توزیع محتوا

    اکنون وقت ایجاد محتوا و توزیع آن در کانال‌های توزیع آن رسیده است. توجه داشته باشید که این مسئله باید تداوم داشته باشد و برای اینکه یک برنامه مدون داشته باشید بهتر است از یک تقویم شبکه اجتماعی Social Media Calendar یا تقویم محتوایی Content Calendar استفاده کنید. پیروی از یک برنامه‌ریزی حساب‌شده باعث بهبود عملکرد شما شده و محتوا را به جایگاه خوبی می‌رساند.بنابراین استفاده از یک تقویم محتوا می‌تواند باعث بهینه‌سازی انتشار محتوا شده و در بازاریابی کمک‌کننده باشد.

  6. آنالیز و اندازه‌گیری نتایج

    مرحله آخر مربوط به آنالیز و اندازه‌گیری نتایج است. با این کار می‌توانید نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و درصدد رفع نقاط ضعف خود برآیید. همچنین این تجزیه ‌و تحلیل منجر به بیشتر شدن مخاطبان شما هم می‌شود.

    بنابراین به‌منظور کسب موفقیت در استراتژی بازاریابی محتوای خود نیاز است نگاهی به اهداف، شاخص‌های کلیدی عملکرد و بخش SMART بیندازید تا بهتر آنالیز را انجام دهید و متوجه شوید که به هدف خود نزدیک شد‌ه‌اید یا نتیجه‌ای که منتظرش بوده‌اید را از دست ‌داده‌اید.
    ابزارهایی که با استفاده از آن‌ها می‌توان تجزیه ‌و تحلیل درستی داشت عبارت‌اند از:

  • نرم‌افزار تجزیه‌وتحلیل بازاریابی HubSpot
  • نرم‌افزار مدیریت رسانه‌های ارتباطی HubSpot
  • Mention
  • تعداد مشارکت
  • Sprout Social
  • آنالیز گوگل

بهترین منابع بازاریابی محتوا

 

امروزه ابزارهای بی‌شماری به‌عنوان منابع استراتژی بازاریابی محتوا معرفی‌شده‌اند که ما در قسمت زیر به برخی از آن‌ها اشاره‌کرده‌ایم:

  1. استفاده از آموزش رایگان منابعی مانند HubSpot که درباره یادگیری بازاریابی محتوایی آموزش‌های مفیدی دارد.
  2. منبع HubSpot از منابعی است که می‌توان در فضای آن، محتوا را به‌صورت رایگان منتشر کرد.
  3. آکادمی‌های آموزش بازاریابی محتوا که دارای امکانات به‌روز شده‌ای نظیر آموزش‌های بازاریابی محتوایی و فعالیت‌های دیگر هستند.
  4. وبلاگ‌هایی که درباره بازاریابی محتوا و استراتژی‌های آن صحبت کرده‌اند و کارشناس این حوزه در آن‌جا حضور دارند، منابع خوبی به‌حساب می‌آید. (وبلاگ‌هایی شبیه به HubSpot)
  5. پادکست‌هایی که درباره بازاریابی محتوا ایجادشده‌اند و باعث افزایش اطلاعات شما می‌شوند. (مانند HBR IdeaCast)
  6. یکی دیگر از منابع خوب این حوزه، Google Trends است که از طریق آن می‌توان موضوعات مربوط به بازاریابی محتوا را جستجو کرد و به اطلاعات مفیدی دست‌یافت.
  7. مطالعه کتاب‌های الکترونیکی که درباره استراتژی بازاریابی محتوا ایجادشده‌اند.
  8. منابع پایگاه داده معتبر نظیر Statista که جدیدترین آمار بازاریابی محتوا را نشان می‌دهد.
  9. کار با نرم‌افزارهای طراحی نظیر Canva باعث ایجاد محتوای بصری می‌شود و در بهبود بازاریابی محتوایی موثر است.
  10. استفاده از ابزارهای مدیریت شبکه‌های اجتماعی که برخی رایگان هستند و برخی از آن‌ها پولی‌اند. نظیر HubSpot و Sprout Social که می‌توانند کمک‌کننده باشند.
  11. استفاده از ابزارهای مدیریت محتوا و پروژه نظیر Trello و Asana منجر به ساماندهی به برنامه‌ها و استراتژی‌های شما می‌شود.
  12. استفاده از نرم‌افزارهای رایگان یا پولی که مخصوص بازاریابان طراحی‌شده‌ و هدف آن‌ ارتباط بهتر اعضای تیم است و باعث هماهنگ شدن و بهتر شدن عملکرد تیم بازاریابی محتوا می‌شود.
  13. استفاده از نرم‌افزارهای بازاریابی که مخصوص ایمیل‌های رایگان و پولی ایجاد شده است مانند HubSpot و Mailchimp که با کمک آن‌ها می‌توان به بررسی کمپین‌ها و محتوای ایمیل خود پرداخت.
  14. فعالیت در برنامه‌هایی مانند Twitter و Linkedln که در بستر آن‌ها می‌توان به سوالات مشتریان پاسخ داد و بازخوردهای مختلفی دریافت کرد و به‌طورکلی با همکاران حوزه خود و مشتریان مختلف ارتباط داشت.
معرفی حرفه‌ای‌ترین بازاریابان محتوا که در برنامه‌های Twitter و Linkedln فعالیت می‌کنند

 

3 بازاریاب معروف فعال در Linkedin

  1. Luvvie Ajayi Jones
  2. Zontee Hou
  3. A Lee Judge

3 بازاریاب معروف فعال در Twitter

  1. Ann Handley
  2. Neil Patel
  3. Guy Kawasaki

 

با کمک بازاریابی محتوا شروع به درگیر کردن مخاطب با سوژه کرده و آن‌ها را جذب کنید. اگر بازاریابی محتوا به‌صورت مؤثر و حرفه‌ای صورت بگیرد می‌تواند باعث افزایش اطلاعات مشتریان و معروف شدن برند شما شود. همچنین روابط خوبی میان شما و مشتریان شکل می‌گیرد و به‌راحتی می‌توانید مخاطبان هدف خود را شناسایی کنید.

به یاد داشته باشید که محتوا باید ارزشمند باشد و هر محتوایی ارزش نشر را ندارد.

برای شروع به کار کافی است نوع محتوا را انتخاب کرده و استراتژی کسب‌وکار خود را تعیین کنید و پیوسته در حال تقویت آن باشید. به‌این‌ترتیب، اگر از یک استراتژی مناسب پیروی کنید و فعالیت شما مستمر باشد قطعاً به نتایج درخشانی دست می‌یابید.

 

 

اشتراک گذاری مطلب:
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
مطالب بیش‌تر برای شما ...
امروزه آپارات در ایران به یکی از اصلی‌ترین پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری ویدئو، تولید محتوای ویدئویی و تبلیغ کسب و کارها تبدیل شده است. از مزیت‌های آپارات، امکان رایگان بودن انتشار ویدئو، پخش زنده و کسب درآمد از آن است....
آدام موسری، در مارس ۲۰۲۲ در استوری اینستاگرام اعلام کرد که دیگر هشتگ‌ها در این برنامه اهمیتی ندارند. او اشاره کرد که نسبت به گذشته، الگوریتم ممکن است براساس شناسایی کلمات کلیدی در کپشن‌ها باشد....
داشتن یک کانال موفق در یوتیوب، چیزی بیشتر از اشتراک‌گذاری ویدیو است. ما این لیست را برای شما آماده کردیم تا بتوانید چنل یوتیوب خود را در بهترین وضعیت مدیریت کرده و برای آن بازاریابی کنید....
وقتی بحث ترافیک به‌میان می‌آید، رشد یوتیوب بی‌نظیر است و محتوای آن سریع‌تر در روند سئو قرار می‌گیرد . با رعایت نکات ذکر شده در این راهنما، کانال خود را در کوتاه‌ترین زمان راه‌اندازی کرده و آن را بهینه کنید....
امروزه لینکدین به‌عنوان یک منبع قدرتمند برای تجارت شرکت‌ها شناخته شده است. دسترسی بیشتر به نتایج ارگانیک، شناخت آسان کاربران و دستیابی درست به مخاطبان با الگوریتم‌های این پلتفرم، باعث شده به یک رسانه اجتماعی محبوب تبدیل شود....
امنیت در اینستاگرام معنای گسترده‌ای دارد. شما باید بتوانید از اطلاعات و روابط خود در آن محافظت کنید. در این مقاله نکات و ترفندهای برتر را برای ایمن نگه داشتن اکانت کاربری خود در اینستاگرام جمع‌آوری کرده‌ایم....
قبلی
بعدی
3 2 رای ها
رتبه بندی مقاله
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments

می‌خواهم مهم‌ترین اخبار و آموزش‌ها را زودتر از همه داشته باشم!

جدیدترین خبرها

مارکتینگ برای کسب و کارها